Manuel d'utilisation / d'entretien du produit ICE-50BCC Series du fabricant Cuisinart
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Cuisinart ® Supreme TM Commercial Quality Ice Cream Maker INSTRUCTION AND RECIPE BOOKLET For your safety and continued enjoyment of this product, always read the instruction book carefully before using. ICE-50BCC Series IB-5012-CAN ICE-50BCC_IB_Recipe.
1 IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using an electrical appliance, basic safety precautions should always be followed to reduce the risk of fire, electric shock, and/or injury , including the following: 1.
FEA TURES AND BENEFITS 1. T ransparent Lid with Opening Use to add toppings and mix-ins like chips or nuts, without interrupting the freezing cycle, and you can see every phase. 2. Mixing Paddle Mixes and aerates ingredients in freezer bowl to create frozen dessert.
3 RECIPE TIPS The recipes that follow offer you a variety of options for delicious frozen drinks and desserts. Y ou may create or use recipes of your own, as long as they yield no more than 1-1/2 quarts (1.4 L). Note: Y ou should start with no more than 4-1/2 cups (1-1/8 L) of liquid, as it will expand in volume.
4 QUICK & EASY V ANILLA ICE CREAM Makes ten 1/2-cup (125 ml) servings 1 cup (250 ml) whole milk, well chilled 3/4 cup (180 ml) granulated sugar 2 cups (500 ml) heavy cream, well chilled 1 – 2 te.
5 COFFEE ICE CREAM Makes ten 1/2-cup (125 ml) servings 1 cup (250 ml) whole milk, well chilled 3/4 cup (180 ml) granulated sugar 2 – 3 tablespoons (30 ml - 45 ml) instant espresso or cof fee, to tas.
on low speed until smooth and sugar is dissolved, about 2 minutes. Stir in heavy cream and vanilla. Pour mixture into mixing bowl of Cuisinart ® Supr eme ™ Commercial Quality Ice Cream Maker . Place mixing paddle in lid; place lid and motor arm on unit.
7 Place chilled custard into mixing bowl of Cuisinart ® Supr eme ™ Commercial Quality Ice Cr eam Maker . Set timer for 35-45 minutes for “soft” ice cream or 45-60 minutes for “har d” ice cream and let mix until thickened.
WHITE CHOCOLA TE ICE CREAM WITH CHOCOLA TE CHUNKS AND MACADAMIA NUTS Makes ten 1/2-cup (125 ml) servings 1-1/4 cups (300 ml) whole milk 1-1/3 cups (330 ml) heavy cr eam 2/3 cup (160 ml) sugar 4 large .
9 Bring milk, cream and gr een tea to a low simmer . Remove from heat and let steep for 15 minutes. Beat egg yolks with sugar and cornstarch, using a hand mixer on medium speed until thick and pale – mixture should r esemble mayonnaise. On low speed, gradually beat in 1 cup (250 ml) of the warm milk mixture.
CHOCOLA TE FROZEN YOGURT Makes ten 1/2-cup (125 ml) servings 1-1/2 cups (375 ml) whole milk or fat free half-&-half 9 ounces (255 g) bittersweet or semisweet chocolate, chopped 1/3 cup (80 ml) sugar 2-1/2 cups (625 ml) low-fat or fat free vanilla yogurt Combine the milk, chocolate and sugar in a 2-quart (1.
11 Supreme ™ Commer cial Quality Ice Cream Maker . Set timer for 35-45 min- utes for “soft” sorbet or 45-60 minutes for “hard” sorbet and let mix until thickened. If desired, transfer the sorbet to an airtight container and place in freezer until firm, about 2 hours, to “ripen”.
Place blueberries and lime juice in a blender or food processor fitted with the metal blade. Purée until smooth – this may requir e two batches, depending upon the size of the blender or processor . Press thr ough a fine mesh sieve to remove seeds; discar d seeds.
13 EARL GREY SORBET Makes ten 1/2-cup (125 ml) servings 4-1/4 cups (1.1 L) water 2 cups (500 ml) granulated sugar 12 Earl Grey tea bags 1/3 cup (80 ml) fresh lemon juice Combine water and sugar in a medium saucepan and bring to a boil. Reduce heat to simmer and let cook until sugar is dissolved – do not stir .
14 W ARRANTY LIMITED THREE-YEAR WARRANTY This warranty supersedes all previous warranties on the Cuisinart ® Supreme™ Commercial Quality Ice Cream Maker .
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Cuisinart ICE-50BCC Series c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Cuisinart ICE-50BCC Series - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Cuisinart ICE-50BCC Series, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Cuisinart ICE-50BCC Series va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Cuisinart ICE-50BCC Series, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Cuisinart ICE-50BCC Series.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Cuisinart ICE-50BCC Series. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Cuisinart ICE-50BCC Series ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.