Manuel d'utilisation / d'entretien du produit ICE-30BCC du fabricant Cuisinart
Aller à la page of 15
ICE-30BCC Series Pur e Indulgence ™ Fr ozen Y ogurt-Ice Cr eam & Sorbet Maker INSTRUCTION AND RECIPE BOOKLET For your safety and continued enjoyment of this product, always read the instruction book carefully before using. IB-561 1-CAN ice30bcc_ib_recipe.
2 IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using an electrical appliance, basic safety precautions should always be followed to reduce the risk of fire, electric shock, and/or injury , including the following: 1.
3 3. Mixing Arm Mixes and aerates ingredients in freezer bowl to create frozen dessert or drink. 4. Freezer Bowl Contains cooling liquid within a double insulated wall to create fast and even freezing. Double wall keeps the bowl cool and at an even temperature.
4 SAFETY FEA TURE The Cuisinart ® Pure Indulgence ™ Frozen Y ogurt–Ice Cream & Sorbet Maker is equipped with a safety feature that automatically stops the unit if the motor overheats.
serving so that it will become soft enough to slice but will still hold its shape. Serve plain, or with additional toppings such as fresh fruit, fruit syrup, chocolate or caramel sauce, nuts, cherries, etc.
Place the cocoa and sugars in a medium bowl; stir to combine. Add the whole milk and use a hand mixer on low speed or whisk to combine until the cocoa and sugars are dissolved, about 1 to 2 minutes. Stir in the heavy cream and vanilla. If not fr eezing immediately , cover and refrigerate until ready to use.
7 the milk, brown sugar , and molasses until the sugar is dissolved, about 1 to 2 minutes. Stir in the pumpkin purée, cinnamon, ginger , and nutmeg. Add heavy cream and vanilla. T ur n the machine on; pour the mixture into freezer bowl, and let mix until thickened, about 20 to 25 minutes.
8 Remove the vanilla bean pod from the milk/cr eam mixture and discar d. Measure out 1 cup (250 ml) of the hot liquid. With the mixer on low speed, add the cup of hot milk/cream to the egg mixtur e in a slow , steady str eam.
9 Combine eggs, egg yolks, and sugar in a medium bowl. Use a hand mixer on medium speed to beat until the mixture is thick, smooth, and pale yellow in colour (similar to mayonnaise), about 2 minutes. Remove the vanilla bean pod from the milk/cr eam mixture and discar d it.
10 Place the sugar and 1 1 ⁄ 2 cups (375 ml) of the half-and-half in a 2- 1 ⁄ 2 quart (2.4 L) saucepan with a heavy bottom. Bring to a simmer over medium heat and stir to dissolve the sugar .
11 container and place in freezer for about 2 hours. Remove fr om freezer about 15 minutes before serving. Nutritional information per serving: Calories 190 (52% from fat) • carb. 19g • pro. 5g • fat 1 1g sat. fat 6g • chol. 153mg • sod. 50mg • calc.
12 the mixture into fr eezer bowl, and let mix until thickened, about 20 to 25 minutes. The frozen yogurt will have a soft, cr eamy texture. If a firmer consistency is desired, transfer the fr ozen yogurt to an airtight container and place in freezer for about 2 hours.
13 CANT ALOUPE SORBET Makes about fourteen 1 ⁄ 2 -cup (125 ml) servings 3 ⁄ 4 cup (180 ml) granulated sugar 3 ⁄ 4 cup (180 ml) water 2 1 ⁄ 2 pounds (1.1 kg) cantaloupe cubes 2 ⁄ 3 cup (160 ml) tangerine or orange juice 1 tablespoon (15 ml) corn syrup Place sugar and water in a 1 1 ⁄ 2 quart (1.
14 DRINKS RASPBERR Y ’RIT AS Makes six servings 16 ounces (450 g) chilled fresh or fr ozen, thawed raspberries 12 ounces (340 g) frozen limeade, thawed 3 ounces (85 g) chilled T riple Sec 8 ounces (.
15 W ARRANTY LIMITED THREE-YEAR W ARRANTY This warranty supersedes all previous warranties on the Cuisinart ® Pure Indulgence ™ Frozen Y ogurt–Ice Cream & Sorbet Maker.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Cuisinart ICE-30BCC c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Cuisinart ICE-30BCC - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Cuisinart ICE-30BCC, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Cuisinart ICE-30BCC va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Cuisinart ICE-30BCC, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Cuisinart ICE-30BCC.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Cuisinart ICE-30BCC. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Cuisinart ICE-30BCC ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.