Manuel d'utilisation / d'entretien du produit ML-134252 du fabricant Hobart
Aller à la page of 8
MODEL 2912B SLICER MODEL 2912B M L-134251 ML-134252 Previous models covered by this manual: 2912B M L-134123 701 S. RIDGE AVENUE TROY, OHIO 45374-0001 937 332-3000 www.
– 2 – © HOBART CORPORATION 1998, 2004 Installation, Operation and Care of MODEL 2912B SLICER SA VE THESE INSTRUCTIONS GENERAL The model 2912B slicer is equipped with a 1 / 2 HP motor and is available for single-phase electrical service. The slicer features the exclusive Hobart Clean Cut TM contoured stainless steel knife with super alloy edge.
– 3 – INST ALLA TION UNPACKING Immediately after unpacking the slicer, check for possible shipping damage. If the slicer is found to be damaged, save the packaging material and contact the carrier within 15 days of delivery.
– 4 – Fig. 2 OPERA TION SAFETY SAFETY DEVICES INCORPORATED IN THIS SLICER MUST BE IN THEIR CORRECT OPERATING POSITIONS ANY TIME THE SLICER IS IN USE. The Top Knife Cover (Fig. 2) must be in position and secured with the Latch Knob (Fig. 2). The Ring Guard is not removable.
– 5 – WARNING : ROTATING KNIFE. USE FEED GRIP. UNPLUG MACHINE POWER CORD BEFORE CLEANING, SERVICING, OR REMOVING PARTS. REPLACE PARTS BEFORE USE. SLICING — MODEL 2912B Loading the Product With the Gauge Plate fully closed and the Automatic/Manual Lever (Fig.
– 6 – CLEANING This machine must be thoroughly cleaned and sanitized after each day’s operation or after being idle for an extended period of time. WARNING : THE SLICER KNIFE IS VERY SHARP. EXERCISE EXTREME CAUTION WHEN WORKING NEAR THE KNIFE. WARNING : DISCONNECT THE ELECTRICAL POWER TO THE MACHINE AND FOLLOW LOCKOUT / TAGOUT PROCEDURES.
– 7 – Do not exceed chemical manufacturer’s recommended concentrations for detergent or sanitizer. Do not exceed 200 parts per million concentration of available chlorine. For example, mixing 1 tablespoon of 5.25% sodium hypochlorite bleach with 1 gallon of water yields a solution containing 200 ppm of available chlorine.
– 8 – FORM 34698 Rev. A (Feb. 2004) PRINTED IN U.S.A. MAINTENANCE KNIFE SHARPENING The Hobart Clean Cut TM knife will provide long service in normal food retail or commercial kitchen use. However, in high volume applications where it is a practice to sharpen the knife frequently, the knife will be expended in a shorter time.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Hobart ML-134252 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Hobart ML-134252 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Hobart ML-134252, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Hobart ML-134252 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Hobart ML-134252, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Hobart ML-134252.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Hobart ML-134252. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Hobart ML-134252 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.