Manuel d'utilisation / d'entretien du produit ML-104822 du fabricant Hobart
Aller à la page of 8
N S T R U C T I O N S I 2612 SLICER MODEL 2612 & 2712 SLICERS MODELS 2612 ML-104829 2712 ML-104822 FORM 34141 (12-98) 701 S. RIDGE AVENUE TROY, OHIO 45374-0001.
– 2 – Installation, Operation, and Care of MODEL 2612 & 2712 SLICERS SA VE THESE INSTR UCTIONS GENERAL The model 2612 and 2712 slicers are equipped with a 1 ⁄ 2 HP motor and are available for single-phase electrical service. The slicer features the exclusive Hobart Stay-Sharp contoured cast solid stainless steel knife.
– 3 – PL-41249-1 SHARPENER DEFLECTOR TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y CARRIAGE TRA Y / SUPPORT ARM FENCE 1. Back out Thumb Screw. Lay Fence on Carriage Tray. 2. Rotate to Vertical. 3. Slide Fence Up. Tighten Screw. INST ALLA TION UNPACKING Immediately after unpacking the slicer, check for possible shipping damage.
– 4 – PL-41250-1 SWITCH KNOB GAUGE PLA TE LA TCH KNOB TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y RET AINING CLIP MEA T GRIP CARRIAGE TRA Y HANDLE INDEX KNOB FENCE OPERA TION SAFETY SAFETY DEVICES INCORPORATED IN THIS SLICER MUST BE IN THEIR CORRECT OPERATING POSITIONS ANYTIME THE SLICER IS IN USE.
– 5 – SLICING — MODEL 2712 With the Gauge Plate fully closed, pull the Carriage all the way toward you until it reaches its stop. With the Meat Grip out of the way, place the product to be sliced on the Carriage Tray.
– 6 – PL-41252-1 LA TCH KNOB TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y / SUPPORT ARM CARRIAGE TRA Y KNOB PL-41247-1 GAUGE PLA TE KNIFE RING GUARD P APER TOWEL PL-40863-1 GA UGE PLA TE KNIFE SHARPENER LOCK LEVER CLEANING This machine must be thoroughly cleaned and sanitized after each day’s operation or after being idle for an extended period of time.
– 7 – not exceed 200 parts per million concentration of available chlorine. For example, mixing 1 tablespoon of 5.25% sodium hypochlorite bleach with 1 gallon of water yields a solution containing 200 ppm of available chlorine. Solution with concentrations greater than 200 ppm will accelerate corrosion of metals.
– 8 – FORM 34141 (12-98) PRINTED IN U.S.A. TOP KNIFE COVER IS REMOVED PL-40917-1 TO SHARPEN: PULL SHARPENER HANDLE FULL Y FORW ARD FOR 5 SECONDS PL-41 146-1 WICK HOLE CARRIAGE SLIDE ROD CARRIAGE TRANSPORT MAINTENANCE KNIFE SHARPENING The Hobart cast stainless steel knife will provide long service in normal food retail or commercial kitchen use.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Hobart ML-104822 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Hobart ML-104822 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Hobart ML-104822, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Hobart ML-104822 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Hobart ML-104822, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Hobart ML-104822.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Hobart ML-104822. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Hobart ML-104822 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.