Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 2912 du fabricant Hobart
Aller à la page of 8
N S T R U C T I O N S I 2812 SLICER MODEL 2812 & 2912 SLICERS MODELS 2812 ML-104827 2912 ML-104874 FORM 34371 (7-99) 701 S. RIDGE AVENUE TROY, OHIO 45374-0001 937 332-3000 www.
– 2 – © HOBART CORPORATION, 1998 Installation, Operation, and Care of MODEL 2812 & 2912 SLICERS SA VE THESE INSTRUCTIONS GENERAL The model 2812 and 2912 slicers are equipped with a 1 ⁄ 2 HP motor and are available for single-phase electrical service.
– 3 – PL-41255-1 SHARPENER DEFLECTOR TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y CARRIAGE TRA Y / SUPPORT ARM FENCE INST ALLA TION UNPACKING Immediately after unpacking the slicer, check for possible shipping damage. If the slicer is found to be damaged, save the packaging material and contact the carrier within 15 days of delivery.
– 4 – PL-41256-1 SWITCH KNOB GAUGE PLA TE LA TCH KNOB TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y RET AINING CLIP MEA T GRIP CARRIAGE TRA Y HANDLES INDEX KNOB FENCE OPERA TION SAFETY SAFETY DEVICES INCORPORATED IN THIS SLICER MUST BE IN THEIR CORRECT OPERATING POSITIONS ANYTIME THE SLICER IS IN USE.
– 5 – Fig. 3 PL-41257-1 SWITCH KNOB SPEED SELECTOR KNOB LEVER IN MANUAL (DOWN) POSITION LA TCH KNOB GAUGE PLA TE TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y SHARPENER INDEX KNOB CARRIAGE HANDLES MEA T GRIP RET AINING CLIP SLICING — MODEL 2912 With the Gauge Plate fully closed, pull the Carriage all the way toward you until it reaches its stop.
– 6 – PL-41247-1 GAUGE PLA TE KNIFE RING GUARD P APER TOWEL PL-40863-1 GA UGE PLA TE KNIFE SHARPENER LOCK LEVER PL-41258-1 LA TCH KNOB TOP KNIFE COVER CARRIAGE TRA Y / SUPPORT ARM CARRIAGE TRA Y KNOB CLEANING This machine must be thoroughly cleaned and sanitized after each day’s operation or after being idle for an extended period of time.
– 7 – not exceed 200 parts per million concentration of available chlorine. For example, mixing 1 tablespoon of 5.25% sodium hypochlorite bleach with 1 gallon of water yields a solution containing 200 ppm of available chlorine. Solution with concentrations greater than 200 ppm will accelerate corrosion of metals.
– 8 – FORM 34371 (7-99) PRINTED IN U.S.A. TOP KNIFE COVER IS REMOVED PL-40867-1 TO SHARPEN: PULL SHARPENER HANDLE FULL Y FORW ARD FOR 5 SECONDS MAINTENANCE KNIFE SHARPENING The Hobart cast stainless steel knife will provide long service in normal food retail or commercial kitchen use.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Hobart 2912 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Hobart 2912 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Hobart 2912, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Hobart 2912 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Hobart 2912, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Hobart 2912.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Hobart 2912. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Hobart 2912 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.