Manuel d'utilisation / d'entretien du produit GSC-615 gas du fabricant Henny Penny
Aller à la page of 12
Combi-Cooking.
The Smart Combi ™ Brings Y ou Unmatched V ersatility e face of the foodser vice industry is changing as mor e and more f oods ervice operators wo rldwide are disco vering the value of co mbi-o ven technology .
Mar k e t O utlook.
An integrated temperature probe linked to the SmartCombi’s ™ control system shuts off the oven when the desired temperature is reached. This ensures product quality and consistency, and eliminates the guesswork in preparation.
Imagine serving succulent roast beef, moist and aky baked goods, expertly grilled steaks and crisp steamed vegetables. N ow imagine being able to p repar e all of these delicious menu i tems and coun t less mor e, simpl y by in vesting in a single piece of eq uipm ent.
Almost as importan t as our SmartComb i’ s™ abili ty to pr oduce a wide array o f perfectly cooked foods, is the simp licity with which Henn y Penn y delivers such r esults.
Henny Penny’s WaveClean ™ self-cleaning system thoroughly cleans our SmartCombi ™ ovens automatically, requiring no supervision. Simply load a single two-in-one cleaning cartridge and select the cleaning time.
Advanced Steam Technology ™ gives you all of the bene fi ts of boiler technology with fewer maintenance issues such as de-liming, and lower operational costs through improved energy and water conservation. The Smart Menu ™ control panel makes navigating the menu of cooking programs easy.
V ersatility , ease of use and e ciency make the H enny P enny SmartComb i™ both a viable sol ution to y our immediat e foodser vice challenges a nd a valuab le long-term in vestment in the con tinued success of yo ur operation.
When i t comes to red ucing food safety risks and incr easing prod uction e ciency , blast chillers brin g you the best of both wo rlds. Ranging in load size from 350 lbs.
Complementary Equipment Coo k /Chi l l Co m p l em e nta r y E q u i p m e nt A compatible racking system that works in conjunction with SmartCombi ™ trays and pans minimizes unnecessary food handling and speeds the entire cook/chill process.
P .O. Box 60 ■ Eaton, Ohio 45320 www.hennypenny.com 1 937 456.84 00 ■ FAX 1 937 456.8434 Toll-free in USA: 8 0 0 4 17. 8 4 17 ■ FAX 800 4 1 7 .8434 FM 03 - 68 0 L ith o in U.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Henny Penny GSC-615 gas c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Henny Penny GSC-615 gas - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Henny Penny GSC-615 gas, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Henny Penny GSC-615 gas va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Henny Penny GSC-615 gas, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Henny Penny GSC-615 gas.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Henny Penny GSC-615 gas. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Henny Penny GSC-615 gas ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.