Manuel d'utilisation / d'entretien du produit IC3B du fabricant Bunn
Aller à la page of 9
IC3 & IC3B ON HALF OFF FULL START READY ON HALF OFF FULL START READY INST ALLA TION & OPERA TING GUIDE BUNN-O-MA TIC CORPORA TION POST OFFICE BO X 3227 SPRINGFIELD , ILLINOIS 62708-3227 PHONE:.
Page 2 10792 080112 BUNN-O-MA TIC COMMERCIAL PRODUCT WARRANTY Bunn-O-Matic Corp. (“BUNN”) warrants equipment manufactured by it as follows: 1) Airpots, thermal carafes, decanters, GPR servers, iced tea/coffee dispensers, MCP/MCA pod brewers thermal ser vers and Thermofresh servers (mechanical and digital)- 1 year parts and 1 year labor .
Page 3 INTRODUCTION This equipment will brew a batch of fresh coffee into an awaiting vessel and dispense at approximately room tempera- ture to conserve ice. The brewer is only for indoor use on a sturdy counter or shelf and requires a minimum of 33 inches of clearance above the counter .
Page 4 Electrical Hook-Up CAUTION – Improper electrical installation will damage electronic components. 1. An electrician must provide electrical service as specified. 2. Remove the top lid and rotate the control thermostat knob fully counter clockwise to the “OFF” position and reinstall the top lid.
Page 5 PLUMBING REQUIREMENTS This brewer must be connected to a cold water system with operating pressure between 30 (207 kPa) and 90 psi (620 kPa) from a 1 ⁄ 2 " or larger supply line. A shut-off valve should be installed in the line before the brewer .
Page 6 10792 050405 INITIAL SET -UP 1. Remove the top lid from the brewer . 2. Rotate the control thermostat knob fully counterclockwise to the “OFF” position and replace the top lid. 3. Insert an empty funnel into the funnel rails. 4. Place an empty dispenser on the brewer base.
Page 7 ADJUSTING BREW VOLUMES CAUTION - Disconnect the power source from the brewer prior to the removal of any panel for the replacement or adjustment of any component. NOTE: Prior to setting or modifying batch sizes, check that the brewer is connected to water supply , the tank is properly filled, and a funnel and server are in place.
Page 8 10792 072408 OPERA TING CONTROLS A. Lighted On/Off Switch ON - Placing the switch in the lighted upper position allows the start switch to activate a brew cycle.
Page 9 FULL/HALF SW 4 2 READY INDICA TOR SW . & THERMOS TAT SCHEMA TIC WIRING DIAGRAM IC3 BLK BLK GRN TA NK HEA TER RED 10793.0000B 01/07 ©1994 BUNN-O-MA TIC CORPORA TION 120/208 VOL TS AC OR 120.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Bunn IC3B c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Bunn IC3B - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Bunn IC3B, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Bunn IC3B va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Bunn IC3B, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Bunn IC3B.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Bunn IC3B. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Bunn IC3B ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.