Manuel d'utilisation / d'entretien du produit WM-1186 du fabricant Salton
Aller à la page of 9
digital rotary waffle maker Instruction Booklet Model: WM-1186 ® Booklet_WM-1186_ENG_Salton Booklet 3/31/10 4:41 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. DO NO T touch hot surfaces . Use handles or knobs . 3. T o protect against electrical hazards , DO NO T immerse cord, plugs , or the appliance in water or other liquid.
3 GROUNDED PLUG T o reduce the risk of electric shock this appliance has a grounded plug (2 blades and 1 pin). If the plug does not fit fully into the electrical outlet contact a qualified electrician. Do not modify the plug in any way or use an adaptor .
HOW T O USE 1. Plug unit into a 120V AC outlet. T he red power light will come on and the LCD will display ‘---‘. 2. Press the On/Off button to turn the unit on. Press the Shade Button and select the desired setting. Y ou can choose between 6 different shade levels.
HELPFUL HINTS 1. Do not over mix batter or waffles will be tough. Stir batter only until large lumps of dry ingredients disappear . T he amount of batter required varies between 3/4 and 1 cup . 2. T o retain crispness , let the bak ed waffle cool on a wire rack to prevent steam from accumulating underneath.
RECIPES Classic W affles Sift together into large bowl: 1 1/2 cups all-purpose flour 1/2 cup cornstarch 2 tbsp . cornmeal (optional) 1 tbsp . baking powder 1 tsp . salt Whisk in separate bowl: 3 egg yolks 1 3/4 cups milk 1/2 tsp . v anilla extract 1/2 cup (1 stick) unsalted butter , melted Separately: 3 egg whites 2 tbsp .
Quick W affles 2 eggs 3/4 cup (180 ml) milk 2 tbsps . (30 ml) vegetable oil 1 cup (250 ml) flour 1 1/2 tsps . (8 ml) baking powder 1 1/2 tsps . (8 ml) sugar 1/2 tsp (3 ml) salt In medium bowl, beat eggs until thick, add milk and oil. Add dry ingredients, mix until smooth.
Blend the flour and water together . In a separate bowl, beat the egg yolks until pale yellow . Add to the flour and water mixture . Stir in the salt, pepper and melted butter or bacon fat. Set aside and allow to stand for at least an hour . Beat the egg whites until stiff and gently fold into the batter .
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Salton WM-1186 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Salton WM-1186 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Salton WM-1186, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Salton WM-1186 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Salton WM-1186, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Salton WM-1186.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Salton WM-1186. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Salton WM-1186 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.