Manuel d'utilisation / d'entretien du produit FSD200 du fabricant Rival
Aller à la page of 8
©2003, Rival ® A Division of The Holmes Group Printed in China FSD200/428-0858 LIMITED ONE-YEAR WARRANTY Rival® warrants this product to be free from defects in materials or workmanship for one (1) year from date of original purchase.
SA VE THESE INSTRUCTIONS This appliance is for HOUSEHOLD USE ONL Y . No user-serviceable parts inside. Refer servicing to qualified service personnel. A short power cord is provided to reduce the hazards resulting from entanglement or tripping over a longer cord.
-5- BEFORE THE FIRST USE: • Check the voltage rating on the base, make sure it corresponds to the main voltage in your home. • Remove any labels or stickers from appliance. • Thoroughly wash LID, RICE BOWL, both STEAMING BOWLS, JUICE TRA Y, and REMOV ABLE RING in warm, soapy water before first use then rinse and dry carefully .
-7- TO USE DOUBLE STEAMING BOWL Place the largest piece of food with the longest cooking time in the LOWER STEAMING BOWL then place on top of juice tray and base.
-9- Unplug cord from the outlet before cleaning. Allow the steamer to cool. Never immerse the base, cord and/or plug in water . • Empty the JUICE TRA Y and W A TER RESERVOIR of their contents. • W ash the LID, STEAMING BOWLS, RICE BOWL, JUICE TRAY and REMOV ABLE RING in hot, soapy water .
VEGET ABLES 1. Clean the vegetables thoroughly . Cut off stems; trim; peel or chop if necessary . Smaller pieces steam faster than larger ones. 2. Quantity , quality , freshness and size temperature of frozen foods, may affect steam timing. Adjust water amounts and cooking times as desired.
-12- FISH AND SEAFOOD 1. The steaming times listed in the chart are for fresh, or frozen and fully thawed seafood and fish. Before steaming, clean and prepare fresh seafood and fish. 2. Most fish and seafood cook very quickly . Steam in small portions or in amounts as specified.
-14- MEA TS/BEEFS TIPS AND HINTS (CONT .) V ARIETY WEIGHT/OR APPROXIMA TE NUMBER TIME (MINUTES) PIECES BEEF Chuck 1 Pound 28-30 Hamburger 1 Pound 16-18 Meatballs 1 Pound 22-24 CHICKEN Pieces 2-4 Pieces 24-26 LAMB Cubes 1 Pound 26-28 PORK Cubes 1 Pound 26-28 HOTDOGS 1 Pound 14-18 PRE-COOKED SAUSAGE 1 Pound 14-18 -15- EGGS TIPS AND HINTS (CONT .
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Rival FSD200 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Rival FSD200 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Rival FSD200, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Rival FSD200 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Rival FSD200, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Rival FSD200.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Rival FSD200. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Rival FSD200 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.