Manuel d'utilisation / d'entretien du produit KH1181 du fabricant Kompernass
Aller à la page of 10
DOUBLE W AFFLE MAKER Operating instructions 6 DOUBLE W AFFLE MAKER K OMPERNASS GMBH · BURGSTRASSE 21 · D-44867 BOCHUM www .k omper nass.com ID-Nr .: KH1181-05/09-V2 KH 1181 CV_KH1181_33217_LB6.
q e w KH 1181 CV_KH1181_33217_LB6.qxd 16.06.2009 13:38 Uhr Seite 4.
- 1 - CONTENT P A GE 1. Intended Use 2 2. T echnical data 2 3. Items supplied 2 4. Appliance description 2 5. Safety Instructions 2 6. Before the first usage 3 7. Baking w af fles 3 8. Cleaning and care 3 9. Storage 4 10. Disposal 4 11. W arranty & Ser vice 5 12.
- 2 - DOUBLE W AFFLE MAKER KH 1181 1. Intended Use This appliance is intended for baking waffles in a domestic envir onment. It is not intended for the preparation of other foods nor for commercial or industrial purposes. 2. T echnical dat a V oltage: 220-240 V / ~ 50 Hz P ower consumption: 1200 W 3.
- 3 - 6. Before the f irst usag e Before taking the appliance into use check to ensu- re that the appliance, the power plug and the po- wer cable are all in a serviceable condition and that all packaging materials have been r emoved. First clean the appliance as described chapter “8.
- 4 - • First of all, clean the baking surfaces wit h a dr y paper tow el to soak up the grease residue. • Then clean all surfaces and the power cable with a lightly moistened dish cloth. Always dry t he appliance well before using it again. Do not use detergents or solvents.
- 5 - 11. W arranty & Ser vice The warranty for this appliance is for 3 years fr om the date of purchase. This appliance has been manufactured with care and meticulously e xamined before delivery . Please retain your r eceipt as proof of purchase date.
- 6 - 13. Recipes 1. Almond W af fles For appr ox. 8 waffles 200 g sof t butter 200 g ground almonds 300 g flour 100 g sour cream 1/4 l milk 1 tsp. salt 1 tsp. curr y powder Grease the baking surfaces, close t he appliance and allow it to heat up. Stir the butter together with t he almonds, flour , sour cream, milk, salt and curr y powder .
- 7 - 3. Mandarine waffels For appr ox. 8 waffles 1 Tin of Mandarine pieces (175g drained weight) 200 g Sof t butter 200 g Sugar 2 Eggs 150 g V anilla yoghurt 200 g Flour 50 g Edible starch Drain the tangerines. Grease the baking sur faces, close the appliance and allow it to heat up.
- 8 - IB_KH1181_33217_LB6 16.06.2009 14:41 Uhr Seite 8.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Kompernass KH1181 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Kompernass KH1181 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Kompernass KH1181, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Kompernass KH1181 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Kompernass KH1181, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Kompernass KH1181.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Kompernass KH1181. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Kompernass KH1181 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.