Manuel d'utilisation / d'entretien du produit FPP220 series du fabricant Kenwood
Aller à la page of 12
instructions FPP210 series, FPP220 series FPP230 series.
a b - .
b efore using your Kenwood appliance ● Read these instructions carefully and r etain for future r eference. ● Remove all packaging and any labels. safety ● T he blades and discs are very sharp, handle with car e. Always hold by the finger grip at the top, away from the c utting edge, both when handling and cleaning.
attachments Not all of the attachments listed below may be included with your f ood processor . Attachments are dependent upon the model v ariant. knife blade dough tool (if supplied) emul.
to use your mini chopper/mill (if supplied) Use the mini chopper/mill for milling herbs, nuts and coffee beans. 1 Put the ingredients into the jar . 2 Fit the sealing ring into the blade unit . 3 T urn the blade unit upside down. Lower it into the jar , blades d own.
using the attachments R efer to recommended speed chart for each attachment. knife blade T he knife blade is the most versatile of all the attachments. The l ength of the processing time will determine the texture achieved. For coarser textures use the pulse control.
care & cleaning ● A lways switch off and unplug before cleaning. ● Handle the blades and cutting disc with care - they a re extremely sharp. ● S ome foods may discolour the plastic. This is perfectly normal and won’t harm the plastic or affect the flavour of your food.
7 troubleshooting guide P roblem Cause Solution The processor will not operate. No Power . Check processor is plugged in. Bowl not fitted to power unit correctly . Check bowl is located correctly and the handle is situated towards the r ight hand side.
recipes F or the speeds of the attachments see page 4. carrot and coriander soup 2 5g (1oz) butter 1 onion chopped 1 clove garlic crushed 5 90g carrot cut into 1 cm cubes c old chicken stock 10-15mls (2-3tsp) ground coriander s alt and pepper 1 Melt the butter in a pan, add the onion and garlic and fry until s oft.
mayonnaise 4 -5 (90g) egg yolks 5mls (1tsp) mustard 2 2.5mls (1 1 ⁄ 2 t bsp) white wine vinegar 7 .5mls ( 1 ⁄ 2 t bsp) lemon juice 125g olive oil 1 25g ground nut oil 1 Fit the emulsifying tool and add the yolks, mustard, white wine v inegar and lemon juice to the bowl.
.
HEAD OFFICE: Kenwood Limited, 1-3 Kenwood Business Park, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH 40973/1.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Kenwood FPP220 series c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Kenwood FPP220 series - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Kenwood FPP220 series, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Kenwood FPP220 series va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Kenwood FPP220 series, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Kenwood FPP220 series.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Kenwood FPP220 series. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Kenwood FPP220 series ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.