Manuel d'utilisation / d'entretien du produit none du fabricant Henny Penny
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Quality Comes First.
A Recipe For Success H enny P enny p ioneered the rst commer cial pressure fryer in 1957 and quic kly became known fo r delicious fried chicken. A cross America, diners and r est a uran ts b egan taking or ders for mo ist and crisp y chicken cooked in our fr yer s.
Our L ega cy.
Food Qualit y Fryers are precision engineered with rectangular fry pots and cold zones below the heating elements to reduce cracklings and greatly improve shortening quality, food fl avor and consistency.
e success of your b usiness is, and al ways will be, based on food quality . T oday , yo ur customer s hav e more meal o ptions a nd t hey demand meals tha t are better looking, better tasting an d the best possible value. ey als o seek variety and meals that t their lifestyles, which includes n utrition as well as con venience.
In f oodser vice, pr oductivity mean s pro ts, and we help protec t your pro ts with equi pment speci cally engineered t o be easy to use and easy to main t ain. Our pr oducts o er a wide ran ge of feat ures tha t transla te into gen uine labor savings a nd increased pr oductivity .
With our integrated cook/chill systems and accompanying holding cabinets, bulk food operations can dramatically decrease their reliance on labor, even streamlining kitchen production to a single fi ve-day, eight-hour work schedule instead of the traditional 12-hour shifts, seven days per week.
Guaranteed performance no matter what conditions you work in, thanks to full lifecycle testing in labs that can simulate any climate or humidity. And 100 percent of equipment is tested for operational integrity before shipping.
While the rst thing yo u’ll notice when you choose H enny P enny is a n unmat ched level of cra smanship , the full value of o ur equipmen t goes much deeper than high-grade stainless steel and polished corners.
With regional corporate of fi ces in the United States, Mexico, France, Russia, Lebanon, China and Singapore, as well as a distributor network reaching over 100 countries, Henny Penny offers quick problem resolution anywhere in the world.
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Pressure Fryers Open Fryers Rotisseries SmartCombi ™ Ovens Holding Cabinets Heated Display Cases Blast Chillers/Freezers Island and Express Merchandisers Breading Systems Breadings, Seasonings and S.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Henny Penny none c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Henny Penny none - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Henny Penny none, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Henny Penny none va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Henny Penny none, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Henny Penny none.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Henny Penny none. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Henny Penny none ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.