Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 3060 W du fabricant Crock-Pot
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Stoneware Slow Cooker The Original and America’ s #1 Brand of Slow Cookers Owner’ s Guide READ AND SA VE THESE INSTRUCTIONS Visit our website at www .
-2- IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. Read all instructions before using. 2. Do not touch hot surfaces. Use handles or knobs. 3. T o protect against electrical shock, do not immerse cord, plug, or cooking unit in water or other liquid.
-3- HOW TO USE YOUR CROCK-POT ® SLOW COOKER 1. There are three temperature settings. LOW is recommended for slow ”all-day” cooking. 1 hour on HIGH equals about 2 to 2 1 ⁄ 2 hours on LOW . WARM is for keeping food warm only . DO NOT cook on WARM setting.
-4- HINTS • T rim fats and wipe meats well to remove residue. (If meats contain fats, brown in a separate skillet or broiler and drain well before adding to cooker .) Season with salt and pepper . Place meat in cooker on top of vegetables. • For roasts and stews, pour liquid over meat.
-5- GUIDE TO ADAPTING RECIPES This guide is designed to help you adapt recipes to the Crock-Pot ® slow cooker — your own favorites and prized recipes collected from friends, food companies, newspapers and magazines. Our aim is to save preparation time with fewer steps and dishes…and to keep cooking simple.
-6- EXCEPTION: milk, sour cream or cream should be added during last hour of cooking. TIME GUIDE Most uncooked meat and vegetable combinations will require at least 8 hours on LOW . P AST A AND RICE If recipe calls for cooking noodles, macaroni, etc., cook on rangetop before adding to slow cooker .
-7- THE RECIPES POT ROAST OF BEEF 3 medium potatoes, thinly sliced 1 teaspoon salt 2 large carrots, thinly sliced 1 ⁄ 2 teaspoon ground black pepper 1 onion, sliced 1 ⁄ 2 cup water or beef broth 1 (2 to 3-lb.) boneless beef pot roast Put vegetables in bottom of stoneware.
-8- Rub each side of spareribs with salt and pepper . Cut ribs into ser ving portions. Place ribs in broiler pan and broil 15 minutes or until browned. Drain. Put sliced onion in stoneware. Place rib sections on top on onions, pour barbeque sauce on top.
-9- CLASSIC MEA T LOAF 2 pounds ground chuck 1 egg 1 ⁄ 2 cup chopped green pepper 1 packet ( 7 ⁄ 8 -ounce) brown gravy mix 1 ⁄ 2 cup chopped onion 1 cup milk 1 ⁄ 2 teaspoon salt 4 to 6 small potatoes, cubed 1 cup cracker crumbs Mix all ingredients, except potatoes, in large bowl.
-10- Place onions in stoneware. Combine brown sugar , paprika, salt and pepper; rub over roast. Place roast over onion. Combine vinegar , Wor cestershire sauce, red pepper flakes, sugar , mustard, garlic salt and cayenne; stir to mix well. Drizzle about one third vinegar mixture over roast; cover and refrigerate remaining vinegar mixture.
-11- SWEET AND SOUR SHRIMP 1 package (6 ounces) frozen 1 cup boiling water Chinese pea pods, partially thawed 1 ⁄ 2 cup reser ved pineapple juice 1 can (13 ounces) juice-pack pineapple 2 teaspoons s.
-12- COUNTRY SCALLOPED POT A TOES CASSEROLE 8 potatoes, peeled and thinly sliced 1 package (1-oz.) country-style gravy mix 1 onion, chopped 1 can (10 1 ⁄ 2 -oz.) cream of mushroom soup 1 pound, fully-cooked ham, 2 cups water cut into 1-inch cubes 2 cups cheddar cheese, shredded Combine potatoes, onion and ham in a lightly greased stoneware.
-13- WINTER CORN CHOWDER 2 cups diced potatoes, waxy variety 2 cups of whole kernel corn ( any new potatoes variety will work) 2 Tbs. All Purpose Flour 6 sliced of cooked, crumbled bacon 2 Tbs Butter .
-14- NOTES.
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©2000, Rival A Division of The Holmes Group Crock-Pot ® is a registered trademark of Rival ® 428-0180 LIMITED ONE-YEAR WARRANTY Rival ® warrants this product to be free from defects in materials or workmanship for one (1) year from date of original purchase.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Crock-Pot 3060 W c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Crock-Pot 3060 W - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Crock-Pot 3060 W, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Crock-Pot 3060 W va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Crock-Pot 3060 W, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Crock-Pot 3060 W.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Crock-Pot 3060 W. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Crock-Pot 3060 W ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.