Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 10201630 du fabricant Char-Broil
Aller à la page of 16
Product Guide Model 10201630 T ools needed for assembly: Pliers Adjustable wrenches FOR OUTDOOR USE ONL Y CA UTION: Read and follow all safety statements, assembly instructions, and use and care directions before attempting to assemble and cook. INST ALLER/ASSEMBLER: Leave this manual with consumer .
D ANGER Safety Symbols The symbols and boxes shown below explain what each heading means. Read and follow all of the messages found throughout the manual. DANGER: Indicates an imminently hazardous situation which, if not avoided, will result in death or serious injury .
1. Brush all interior surfaces including grills and grates with vegetable cooking oil. 2. Build a small fire on the fire grate, being sure not to lay coals against the walls. 3. Close door . (Position butterfly damper and smokestack damper approximately at one quarter open.
THE HEA T OF THE COALS seconds you can hold the palm of your hand 4 inches above the coals temperature range (Fº) visual cues HOT COALS 2 400 to 450 barely covered with gray ash; deep red glow MODERA.
GRILL MAINTENANCE Frequency of cleanup is determined by how much your smoker is used. Make sure coals are completely extinguished before cleaning inside of smoker . Inside surfaces may be cleaned with a strong solution of detergent and water applied with a scrub brush.
LIMITED W ARRANTY 6 SCOPE OF COVERAGE PERIOD OF COVERAGE TYPE OF F AILURE COVERAGE PERFORA TION, MANUF ACTURING, AND MA TERIAL DEFECTS ONL Y All Parts 90 days from date of purchase* This warranty only applies to units purchased from an authorized retailer .
P ARTS LIST 7 A J B P G D I C C C F K L L M P ARTS LIST 7 H A L M N O E B G A A D C I J J K F P Key Qty Description B 1 Firebox Door Latch C 1 Large Porcelain Cooking Grate D 2 Small Porcelain Cooking.
ASSEMBL Y 8 1 Smoke Chamber Firebox With 2 one person on smoke chamber end, one person on firebox end, and one person holding both doors closed, roll the unit onto cardboard that was placed on the ground next to the unit. Unit should now be resting on its smoke chamber handle brackets with the leg posts pointing upward.
On 3 each short leg, slide one onto axle, followed by a wheel, then another . Slide a into the hole at the end of the axle. 1/2” flat washer 1/2” flat washer hitch pin Wheel 1/2” Flat washer Axle Short leg Hitch pin 1/2” Flat washer Hitch pin Slide 4 short legs onto posts closest to firebox, with wheels facing outward.
Have 5 one person hold wood rack in position shown while another attaches rack to legs using four . Fully tighten these four bolts. 3/8-16x1” hex-head bolts Wood rack 6 roll the unit over the handle brackets and stand it up onto its legs. Once standing, fully tighten the four leg bolts.
7 Smoke 8 Attach chamber smokestack to end of smoke chamber by sliding stack into smokestack receiver . While holding the smokestack in a vertical position, tighten the 3 /8-16x3/4” hex-head bolt i n the nut that is welded to the smokestack receiver .
9 Handle bracket Hitch pin Handle Handle rod Assembly . . . W hile holding handle in position between handle brackets, slide rod into one bracket, through handle, and out through other bracket. Secure at each end of rod with . Repeat process to assemble firebox handle.
T emperature gauge NOTE: Doors not shown for clarity Porcelain Grates Porcelain Grate Smaller wire grates in bottom Place two of the smaller wire grates in the bottom of the smoke chamber and one in the bottom of the firebox. Place the larger porcelain grates into the smoke chamber and firebox as shown below .
14 Slide 13 ash pan into ash pan guides. Ash pan Ash pan guides.
.
20 REGTEMP REV00.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Char-Broil 10201630 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Char-Broil 10201630 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Char-Broil 10201630, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Char-Broil 10201630 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Char-Broil 10201630, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Char-Broil 10201630.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Char-Broil 10201630. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Char-Broil 10201630 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.