Manuel d'utilisation / d'entretien du produit JE3 du fabricant Breville
Aller à la page of 10
INSTRUCTIONS FOR USE MODEL JE3 V e g etable and Citr us Duo Model JE3 Issue 1/00 PRINTED ON RECYCLED PAPER Breville is a registered trademark of Breville Holdings Pty .
3 BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRST Congratulations on your purchase of a new Breville V egetable and Citrus Duo. We at Breville are very safety conscious. We design and manufacture consumer products with the safety of you, our valued customer foremost in mind.
5 ASSEMBLING YOUR BREVILLE VEGET ABLE AND CITRUS DUO Before first use : W ash all removable parts in hot, soapy water . Rinse and dry thoroughly . It is recommended NOT to wash any parts of the Vegetable and Citrus Duo in the dishwasher as the harsh detergents and high water temperature will discolour and distort these parts.
7 OPERA TING YOUR BREVILLE VEGET ABLE AND CITRUS DUO Step 1. Wash your selected fruit and vegetables and cut to size in order to fit through the feed chute before turning juicer on. Step 2. Ensure the V egetable and Citrus Duo is correctly assembled (See page 5) and that the safety locking arms are locked into position.
8 OPERA TING YOUR BREVILLE VEGET ABLE AND CITRUS DUO (CONTINUED) Step 1. Wash your selected fruit and cut in half to fit over cone. Step 2. Ensure the V egetable and Citrus Duo is correctly assembled (See page 6) and that the safety locking arms are locked into position.
11 THE INSIDE INFORMA TION ON JUICE Although the juice drinks contained in this booklet were developed with flavour , texture and aroma at the forefront, the health benefits certainly add to the pleasurable taste experience. 95% of the nutrient content of fruit and vegetables is found in the juice.
13 FRUIT AND VEGET ABLE F ACTS (CONTINUED) 12 FRUIT AND VEGET ABLE F ACTS Fruit and Best Season Storage Nutritional V alue Kilojoule/ V egetables T o Buy Calorie Count Apples Autumn/ V ented plastic b.
VIT AMIN SUPPLEMENTS TOMA TO, CARROT AND RED CAPSICUM JUICE Makes approximately 3 cups 2 small red capsicums 3 medium tomatoes 3 carrots, trimmed 4 sprigs parsley 1. T rim base of capsicums and remove seeds. 2. Process tomatoes, carrots, parsley and capsicums through V egetable and Citrus Duo.
17 FIBRE F A VOURITES Rather than waste the fibre from the fruit and vegetables that have been juiced, the following recipes have been developed using the left over pulp.
19 NOTES 18 NOTES.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Breville JE3 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Breville JE3 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Breville JE3, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Breville JE3 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Breville JE3, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Breville JE3.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Breville JE3. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Breville JE3 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.