Manuel d'utilisation / d'entretien du produit KC281HB du fabricant Bravetti
Aller à la page of 10
8 QT Slow Cooker with Buffet Server OWNER’S MANUAL Model KC281HB 120V., 60Hz., 340 Watt s •S a f e t y • Operation • Cleaning CAUTION: Before using this slow cooker, read this manual and follo w all its Safety Rules and Operating Instructions.
.
ONE (1) YEA R LIMI TED WA RRA NTY EURO-PRO OPERATING LLC w arrants this product to be free from defects in material and workmanship for a period of one (1) y ear from the date of purchase when utiliz ed for normal household use.
GETTING TO KNOW YO UR 8 QT SLOW COOKER COOKING RECIPES French Onion Beef Ingredients: 1 1/4 lb. boneless beef round steak (1/2 to 3/4-inch thick) 8 oz. sliced fresh mushrooms 1 large white onion, sliced into rings 1 10 3/4-oz can condensed French oni on soup 1 6-oz pkg.
Before Using Your Slow Cooker w ith Buffet Server COOKING RECIPES Read all the sections of this booklet and follow all the ins tructions carefully. Spicy Shrimp & Sausage Jambalaya Ingredients: 2 .
OPERATING INSTRUCTIONS COOKING RECIPES Teriyaki Chicken Wings Ingredients: 3 lbs. chicken wings 1 large onion, chopped 1/2 cup soy sauce 1/2 cup brown sugar 1 tsp. ground ginger 2 cloves garlic, minced 1/3 cup dry cooking sherry Directions: Rinse the chicken and pat dry.
OPERATING INSTRUCTIONS COOKING RECIPES Cheesy Brocolli Quiche Ingredients: 2 Tbs. corn oil 2 lbs. boneless skinless chicken breasts 10 oz. frozen chopped broccol i, thawed 3/4 cup flour 3/4 tsp. baking powder ½ tsp salt 1 cup evaporated milk 2 eggs beaten 1 cup shredded cheddar chees e 2 Tbs.
OPERATING INSTRUCTIONS COOKING RECIPES Champion Chili Ingredients: 31/2-4 lbs. coarsely ground beef 1 14 ½ oz. can beef broth 3 Tbs. medium onion, finely chopped 3 tsp. instant beef bouillon 1 6oz. can tomato paste 2 Tbs. paprika 1/2 tsp. black pepper 1/2 tsp.
COOKING RECIPES BUFFET SERVER How to Use the Buffet Serv er WARNING: Do not use the buffet pans for cooking or baking. These are onl y intended to keep food warm. 1. Wash the buffet pans and pan holder with wa rm, soapy w ater. 2. Place the ceramic pot inside the base and fill the ceramic pot with 2 cups of warm water.
9 COOKING RECIPES Slow Cooker Cabbage Rolls Ingredients: 24 large cabbage leaves 2 lbs. ground beef 2 cups cooked white rice 1 16 oz. can crushed tomatoes 1 6 oz. can tomato soup ½ cup finely chopped onio n 2 tsps. salt 1/2 tsp. pepper Directions: Core cabbage head.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Bravetti KC281HB c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Bravetti KC281HB - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Bravetti KC281HB, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Bravetti KC281HB va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Bravetti KC281HB, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Bravetti KC281HB.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Bravetti KC281HB. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Bravetti KC281HB ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.