Manuel d'utilisation / d'entretien du produit BICM0015 du fabricant Wolfgang Puck
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1 W olfgang Puck Aut omatic Fr oz en Dessert Mak er with Insulated Case with Lid Use and Car e IMPORT ANT NO TICE PLEASE DO NO T RETURN T O ST ORE. If y ou hav e an y pr oblems with this unit, contact C onsumer Relations for servic e PHONE: 1-800-27 5-82 73 or visit our w ebsite at wphouse w ares.
1 2 ADDITIONAL S AFETY INFORMA TION NO TICE: This appliance has a polarized plug ( one blade is wider than the other). T o r educe the risk of electric shock, this plug will fit in a polariz ed outlet only one wa y . If the plug does not fit fully in the outlet, rev erse the plug.
3 4 T able of Cont ents Important Safeguar ds 1 A dditional Safety Information 2 Befor e Y our First Use 2 About W olfgang Puck 3 Kno w Y our Fr oz en Dessert Mak er 5 Assembling Y our Fro zen Dessert.
5 6 Kno w Y our Fr o z en Dessert Mak er T ranspar ent Cov er Dessert Mak er Insulated Case with Lid Mixing Arm Free zer Bo wl Motor Housing Pow er On/ Off Switch HSN08_MiniIceCreamMaker 3/21/08 8:27 .
7 8 Assembling Y our Fr oz en Dessert Mak er Unlike other fr ozen dessert mak ers in the mark etplace, the Free zer Bo wl of y our W olfgang Puck Dessert Maker also serv es as the housing.
9 10 Using Y our Fr o z en Dessert Mak er 1 Alwa ys ensur e y our Free zer Bo wl is complet ely fro zen bef ore using. Do not take the Fr eezer Bowl out of the fr eezer until y our ingredients are measur ed and prepared. R emov e the cov er from the insulated case and place the Fr eez er Bowl in the case .
11 12 Recipes T imes for churning are appro ximate and v ary depending on initial starting temper ature and type of mixture. There are no s tabilizers or emulsifiers in these recipes. Some separation in the finished product is normal aft er the first da y of stor age in the freezer .
13 14 Choc olate Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Step 1 1/2 cup sugar 1 cup heav y cream 1/2 cup milk Speck of salt (less than 1/8 tsp .
15 16 Eas y Old T ime V anilla Ice Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups heav y cream 2 cups whole milk 3/ 4 cup sugar 2 teaspoons v anilla Speck of kosher salt (les s than 1/8 tsp ) METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
17 18 Lemon Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Step 1: 4 eggs 2 cups sugar Combine the abo ve ingredients in a double boiler o ver simmering wa ter whisking gently until mixture thick ens, about 10 minutes.
19 20 Pumpkin Ice Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups heav y cream 1 cup bro wn sugar 1 cup pureéd pumpkin 1 tablespoon vanilla Speck of kosher salt (les s than1/8 tsp ) 1 teaspoo.
21 22 Str awberry Sorbet Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 1/2 cups fr esh str awberries 2/3 cup sugar 2 teaspoons lemon juic e METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl. 2 Chill mixture f or at least 2 hours ( can be o vernight) in r efriger ator then pour into Fr eez er Bowl.
23 24 T omat o Gr anita Mak es approxima tely 2.5 cups INGREDIENTS 2 pounds grape t omatoes (pur eed)* 1/ 4 cup sugar 2 tablespoons horseradish 2 teaspoons k osher salt 2 tablespoons lemon juice 1 jalapeño pepper , minced METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
25 26 Z esty Lime Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Zes t from 3 limes (1 tablespoon) 4 tablespoons lime juice 2/3 cup sugar 1 cup heav y cream 1 cup plain y ogurt (NO T non-fat) 1 teaspoon v anilla Speck of kosher salt (les s than 1/8 tsp ) METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
28 Whit e Chocolat e Malt Ic e Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups milk 2 cups heav y cream 8 egg y olks METHOD 1 In a large hea vy sauc epan, combine the milk and cr eam and bring to a boil. 2 In a large s tainless st eel mixing bowl, whisk the egg y olks.
30 Limit ed W arr anty This w arranty c o vers all def ects in workmanship or mat erials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care , in this product for a peri od o f 1 2 mo nth s f r om the dat e of purchase pro vided you ar e able to pr esent a vali d p r oof-of-pur chase.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Wolfgang Puck BICM0015 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Wolfgang Puck BICM0015 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Wolfgang Puck BICM0015, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Wolfgang Puck BICM0015 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Wolfgang Puck BICM0015, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Wolfgang Puck BICM0015.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Wolfgang Puck BICM0015. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Wolfgang Puck BICM0015 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.