Manuel d'utilisation / d'entretien du produit BCGL0035 du fabricant Wolfgang Puck
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W olfgang Puck Panini Mak er and Multipurpose Grill Use and Car e IMPORT ANT NO TICE PLEASE DO NO T RETURN T O ST ORE. If y ou hav e any pr oblems with this unit, contact C onsumer Relations for service PHONE: 1-800-27 5-827 3 or visit our w ebsite at wppotsandpans.
1 2 IMPORT ANT S AFEGU ARDS When using electrical appliances, basic safety pr ecautions should alwa ys be follo wed, including the follo wing: 1 Read all instructions car efully . 2 Do not touch hot surf aces. Use handles only . 3 T o protect against risk of electric shock, do not immerse applianc e, cor d, or plug in water or other liquid.
3 4 T able of Cont ents Important Safeguar ds 1 About W olf gang Puck 3 Kno w Y our Panini Mak er 5 Befor e Y our First Use 6 About Y our P anini Maker 6 A dding/Removing Plat es 7 Using Y our P anini.
5 6 Kno w Y our Panini Mak er • Ribbed Grill Plate • Drip Dra wer Green R eady Light • Red Po wer Indicator • Side Handles • Adjus table T emperature C ontrol • Grease Channel • • Bott.
7 8 A dding and Remo ving Plates Caution: T o pre vent a serious burn injury , al ways ensure that y our Panini Grill is unplugged and has complet ely cooled prior to r emoving or adding plates. Al ways dry plates thoroughly prior to ins talling on the unit.
9 10 Grilled V egetable Panini 4 servings INGREDIENTS 1 large f ocaccia bread, halv ed horizontally 1 large r ed pepper , quartered 1 medium sw eet onion, thinly sliced 1 tablespoon Italian dres sing .
11 12 Salmon Panini 4 servings INGREDIENTS 4 salmon fillets (3 to 4 ounc es each), boned 1 teaspoon oliv e oil 1/2 t easpoon salt 1/2 t easpoon pepper 1/ 4 teaspoon fresh dill w eed 1 loaf unsliced Fr.
13 14 Barbecued Shrimp “BL T” 4 servings INGREDIENTS 1 teaspoon v egetable oil 5 large shallots 1/2 cup whit e wine 1 tablespoon champagne vinegar 1/2 cup hea vy cream 1/2 cup unsalt ed butter , c.
15 16 Mushr oom Sauce Meat Loaf P atties with Mushr oom Sauce 8 servings INGREDIENTS 5 slices eggplant 2 tablespoons oliv e oil 2 medium shallots, minced 1/2 pound mushr ooms, minced Salt and pepper ,.
17 18 Grilled Chick en Br east P anini with Artichok es and Sundried T omat o Pest o 4 Servings INGREDIENTS 4 medium boneless skinless chick en breasts, trimmed of f at 2 tablespoons lemon juice 6 tab.
19 20 Chick en with Garlic and Parsle y 2 servings INGREDIENTS 1 whole chicken, appr o ximately 2 pounds 1 small head of garlic, separat ed and peeled 1/ 4 cup Italian parsley leav es, chopped 1/ 4 te.
21 22 Cuban Sandwich 2 Servings INGREDIENTS 1 loaf Cuban bread (Italian br ead may be substitut ed) 1/ 4 pound roast pork -sliced 1/ 4 pound boiled or maple glazed ham-sliced 1/ 4 pound Swiss cheese 4.
23 24 Cr eam Cheese and Jelly Panini’ s Serves 4 INGREDIENTS 8 slices soft whit e bread 2 tablespoon soft butter 1 4 oz pack age cream cheese 4 tablespoons jelly (use y our fav orite kind) METHOD 1 .
25 26 Mont e Crist o Sandwich INGREDIENTS 2 slices challah or whit e bread – in 1-inch slices 1/ 4 pound lean ham – shav ed 1/ 4 pound turke y breast – sha ved 2 slices Swis s cheese 2 large egg.
27 28 Stuffed Fr ench T oast INGREDIENTS 1 loaf Raisin Nut Bread, or Challah ( sliced into 2-inch thick slic es) 8 teaspoons cr eam cheese 4 teaspoons str awberry jam 4 large eggs 1/2 cup cr eam 1 tea.
29 30 Sour dough Starter For Sourdough W affles referenced on page 28 Mak es 4 cups INGREDIENTS 3 cups all-purpose flour 2 cups nonfat milk 1 cup plain y ogurt 1 small potato , peeled and finely grated METHOD 1 In a small bowl, hand whisk all the ingr edients until smooth.
32 Recipe Not es 31 Panini Mak er Grill Cooking Chart Ingredients Setting Minutes BEEF Fajita s teak – thin strips 9 - 1 0 2 Flank/ skirt steak 1 lb , 1” thick medium cooked 9 - 1 0 5 – 7 Hambur.
33 34 Limit ed W arr anty This w arranty co v ers all defects in workmanship or mat erials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care , in this product f or a period of 12 months from the date of pur chase pro vided y ou are able to pr esent a valid pr oof-of-purchase.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Wolfgang Puck BCGL0035 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Wolfgang Puck BCGL0035 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Wolfgang Puck BCGL0035, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Wolfgang Puck BCGL0035 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Wolfgang Puck BCGL0035, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Wolfgang Puck BCGL0035.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Wolfgang Puck BCGL0035. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Wolfgang Puck BCGL0035 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.