Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 8-280 du fabricant Villaware
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recipe & ins tr uction booklet V illaClassic ™ C ookware is warranted to be free from defe cts in material and wor kmanship for the lifetime of the original pur chaser . W arranty applies only to normal, non-commer cial household use and only if c ared for accor din g to the manufacturer’ s instructions.
Ho w Else Can I U se M y Smoker -C ooker? The hand-cast pan and lid is uniquely suited ov er other types of materials for smoking foods. The 8 quart Smok er-Cook er gives hi gh performance for all kinds of regular cooking too .
Ho w Do I U se the Smoker-Cooker? Y ou’ll find that smoking is a v ery easy and healthful way to c ook. 1. Add wood chips to the bottom of the pan. 1-2 teaspoons is typically enou gh, just vary accordin g to taste. 2. I nsert drip pan which will catch the fat drippings.
6 7 Ho w T o Clean I nterior Cleaning The QuanT anium ™ non-stick coating mak es it easy to clean with just mild soap and warm water . F or burned-on food or grease, just let soak in soapy water o verni ght, then wash as usual a gain with soap and warm water .
Smoker Recipes W ood—the Essence of Smoker Cooking In its simplest form, smok er cookin g is food f lavored by ar omatic wood alone . Often y ou will find that just the subtle smok e f lavorin g is enou gh with foods such as pork, chick en or salmon.
11 Smoked Sweet P ot a toes 4 sw eet potatoes, washed alder or apple wood chips P repare smoker usin g either alder or apple chips. Place s weet potatoes on smok er rack at medium high stov e top heat. Smok e f or about 45-60 minutes . H int: try this with regular white potatoes .
12 13 H ick or y-Smoked Bab y Back Ribs 1 quart of a favorite prepared barbecue sa uce 4 ounces brown s ugar 6 ounces pineapple juice 1/ 4 cup red onion, finely minced 1/ 4 teaspoon cayenne pepper parsley flakes hick ory wood chips P our barbecue sauce into a low bakin g pan .
14 15 Smoked Sausage 3 pounds lean pork sausa ge of choice, Italian, German, P olish, etc. w ood chips Place desired wood chips in the bottom of smok er pan. P ut drip pan into bottom of smoker pan, then put meat rack onto drip pan. P ut the sausage on meat rack.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Villaware 8-280 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Villaware 8-280 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Villaware 8-280, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Villaware 8-280 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Villaware 8-280, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Villaware 8-280.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Villaware 8-280. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Villaware 8-280 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.