Manuel d'utilisation / d'entretien du produit WW7500D du fabricant Sunbeam
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Please read these instructions carefully and retain for future reference. P r o f e s s i o n a l W o k 7.5 Litre Heat W all Non-Stick W ok Instruction/Recipe Booklet WW7500D.
Sunbeam’s Safety Precautions 1 Features of your Professional Wok 2 Using your Professional Wok 7 Cooking T echniques 8 Care and Cleaning 10 Recipes 11 C o n t e n t s.
SA FETY P RECA UTI ONS FO R YOU R SUNB EAM PR OFES SION Al WO k. • U sewel laway from w alls andcu rtai ns. • A voi dusi ngonme tal su rfa cese.
2 Glass lid with adjustable steam vent Allows youto monitor yourcooking progress. T eflon® Platinum Pro™ non-stick coating DuPont's mostdurable anddamage resistant non-stickcoating to date. Three layersof premiumnon-stick coating forsuperior scratchresistance.
3 Cool touch handles and lid knob For saferhandling. Dishwasher safe parts The wokvessel, baseand glass lidare dishwasher safeand fullyimmersible.
4 D u P o n t T e f l o n ® P l a t i n u m P r o ™ P r o f e s s i o n a l U s e Y our Sunbeam ProfessionalWokfeatures a specialscratch andabrasive-resistant non-stick cookingcoating thatmakes it safe touse metal utensilswhen cooking.
5 2400 W att ‘Heat-Wall’ Element Y our Sunbeam ProfessionalWokfeatures a special 2400watt 'heat-wall'element. This element wrapsaround the baseand side walls ofyour wokproviding superior cooking temperatures andheat distribution.
6 U s i n g y o u r P r o f e s s i o n a l W o k Before First Use Ensure anystickers areremoved from the product. W ash in warmsoapy water , rinse thoroughly anddry yourwok and lid. Do not immerse the heat control probe in water or any other liquid.
7 V arious cookingmethods can beused to makea widevariety of foodsin your Sunbeam ProfessionalWok. Stir -Frying Stir -frying isa quick cookingmethod conducted oververy highheat.
8 Steaming Steamed foodsare tenderand juicy , retaining most oftheir nutritionalvalue. Most foodsare suitable forsteaming, includingfish, seafood, chicken, vegetables,buns anddumplings.
9 C a r e a n d C l e a n i n g Always turnthe power OFF and REMOVE the plug fromthe power outletbefore cleaning.
R e c i p e s 10 Arancini - Cheese Filled Risotto Balls Makes: 24 Preparation: 20 minutes Cooking: 45 minutes 2 cupschicken stock ½ cupwater 1 tablespoonolive oil .
11 little egg.Fold roundsin half andpinch edges togetherto seal. 5. Heatoil onsetting 9-11 untilhot. Note: Seetips ondeep frying ina wok on page 7. 6. Deepfry currypuffs in batchesfor 3-4 minutes oruntil goldenbrown.
12 Thai Fish Cakes Serves: 4-6 as an entrée Preparation: 15 minutes Cooking: 20 minutes 500g redfish fillets 2-3 tablespoonsred currypaste 1 teaspoonsugar 2 tablespoons.
13 4. Meanwhile,clean wokand heat oilto setting 9-11for deepfrying. 5. Place2-3 tablespoonsof the fillingnear one cornerof eachwrapper.
14 Sang Choy Bao Serves: 4 as an entrée Preparation: 10 minutes Cooking: 8 minutes 3 greenonions 1 tablespoonpeanut oil 1 clovegarlic, crushed ½ teaspoongrated fresh.
15 Chinese Style Fried Rice Serves: 4 Preparation: 20 minutes Cooking: 10 minutes 3 greenonions 2 tablespoonspeanut oil 4 eggs,lightly whisked 175g rindlessbacon rashe.
16 6. Addpaste towok and stirfry for 1minute or untilfragrant. Add noodlesand cook, stirring untilthe noodlesare coated inthe paste. Pushthe noodles toone sideand pour eggsinto wok.
17 Thai Red Curry Chicken Stir Fry Serves: 4 Preparation: 15 minutes Cooking: 5 minutes 2 largechicken breastfillets 2 tablespoonsvegetable oil 4 eschalots,sliced 2-3 tab.
18 R ec i pe s co n ti n ue d Rendang Daging – Spicy Coconut Beef Curry Serves: 6 Preparation: 30 minutes Cooking: 1 ½ hours 1.5kg chucksteak ¹/ ³ cupdesiccated coconut 1 teasp.
19 R ec i pe s co n ti n ue d 3. Addonion andcapsicum to wokand stir fry for1 minute.Return lamb towok with sugar , sesame oiland reserved liquid. 4. Cookuntil saucethickens and lambhas warmed through.
20 R ec i pe s co n ti n ue d Cinnamon Doughnuts Makes: 14 Preparation: 20 minutes + proving time Cooking: 10 minutes 2 teaspoonsdry yeast 1 ¼cups buttermilkor milk, warmed.
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Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Sunbeam WW7500D c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Sunbeam WW7500D - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Sunbeam WW7500D, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Sunbeam WW7500D va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Sunbeam WW7500D, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Sunbeam WW7500D.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Sunbeam WW7500D. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Sunbeam WW7500D ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.