Manuel d'utilisation / d'entretien du produit HB-1101 du fabricant Salton
Aller à la page of 9
hand blender Instruction Booklet Model: HB-1101 ® Booklet_HB-1101_ENG:Salton Booklet 5/25/09 3:43 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. T o protect against electrical hazards , do not immerse motor body , cord, plugs , or the appliance in w ater or other liquid.
3 SA VE THESE INSTRUCTIONS HOUSEHOLD USE ONL Y POLARIZED PLUG T his appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug will fit in a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully in the outlet, reverse the plug.
HOW T O USE IMPOR T ANT • Mak e sure that the hand blender is unplugged from the wall outlet before assembling or removing attachments . • Do not operate the hand blender continuously for more than 1 minute . Let the motor rest for 1 minute between each use .
NO TE: If food gets lodged around the Blade or the Blade Guard, unplug the unit from the wall outlet and use a spatula to dislodge the food. T he Blade is very sharp . DO NO T use your fingers . IMPOR T ANT : NEVER immerse the hand blender past the length of the Blending Attachment.
RECIPES Eggnog Milkshake 1 cup (250 ml) store bought ready eggnog 1/4 tsp . (1 ml) vanilla 1 scoop vanilla ice cream Pinch nutmeg Blend the first 3 ingredients until mixture is smooth and creamy . Sprinkle with nutmeg. Serves 1 V anilla or Chocolate Milkshake 3 scoops vanilla or chocolate ice cream 1-1/2 cups (375 ml) milk 1 tbsp .
Creamy Broccoli Soup 2 tsp . (10 ml) olive oil 1 small onion, chopped 1 bunch fresh broccoli 1-1/2 cups (375 ml) chick en broth 1/4 tsp . (1 ml) oregano Pinch cayenne pepper 1 cup (250 ml) milk Heat oil in a large pot over medium heat. Add onions and sauté until tender .
Greek Salad Dressing 1/2 cup (125 ml) extra virgin olive oil 2 tbsp . (30 ml) red wine vinegar 1 tbsp . (15 ml) lemon juice 1 tsp . (5 ml) garlic powder 1/4 tsp . (1 ml) pepper 2 tbsp . (30 ml) dried oregano , crushed 3/4 tsp .(3.75 ml) salt 1 tsp . (5 ml) dijon mustard Pinch thyme Blend all ingredients until well combined.
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Salton HB-1101 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Salton HB-1101 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Salton HB-1101, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Salton HB-1101 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Salton HB-1101, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Salton HB-1101.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Salton HB-1101. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Salton HB-1101 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.