Manuel d'utilisation / d'entretien du produit S11P du fabricant Rival
Aller à la page of 16
S11P E l e c t r i c S k i l l e t O w n e r ’ s G u i d e R E A D A N D S A V E T H E S E I N S T R U C T I O N S S11P07EM1 Rev . A.
IMPOR T ANT SAFEGU ARDS When using electrical app liances, basic safety preca utions should always be followed, inc luding the following: 1. Read all instructions before using.
This appliance is for HOUSEHOLD USE ONL Y . No user-serviceable parts inside. Do not attempt to service this product. A short power supply cord is provided to reduce the hazards resulting from ent angl em en t or tr ippi ng o ve r a lon g cord . An ex tens io n co rd m ay b e used with care.
-4- KNOW Y OUR ELECTRIC SKILLET Figure 1 HOW TO ASSEMBLE Y OUR ELECTRIC SKILLET Remove all parts from the packaging. 1. Locate Lid Knob in packaging. 2. Holding Lid Knob on the outside top of the Glass Lid, align hole in Lid Knob into hole located on the outside of the Lid.
-5- 1. Se t th e sk ill et o n a fla t, d ry , he at r es is tan t su rfac e. S ome c ou nt er to p and table surfaces, such as Corian ® and other sur faces, are not designed to withstand the prolonged heat generated by certain appliances.
-6- HELPFUL HINTS • Before using the skillet for the first time, lightly brush cooking surface with vegetable oil. Heat, uncovered, to 300°F . T urn “OFF” and cool completely . W ipe away excess oil. • Y ou r sk il let fe atu re s a co nven ient S poo n Re st.
TEMPERA TURE GUIDE BURGERS 1 ⁄ 4 lb. 3 to 9 minutes/per side (med.) 300°F STEAK 1" thick, boneless 9 to 12 minutes/per side 300°F CHICKEN boneless breasts 6 to 7 minutes/per side 300°F FRENC.
-8- RECIPES APPLE NUT P ANCAKES 2 tablespoons butter or margarine Dash nutmeg 1 ⁄ 2 cup plus 2 tablespoons all-purpose flour 2 ⁄ 3 cup milk 1 1 ⁄ 2 teaspoons sugar 1 egg 2 teaspoons baking powde.
-9- DENVER OMELET 1 ⁄ 2 cup diced, cooked ham 3 eggs 1 ⁄ 4 cup chopped green bell pepper 2 tablespoons water 1 ⁄ 4 cup sliced fresh mushrooms 1 ⁄ 8 teaspoon salt 1 green onion, sliced Dash cayenne pepper 1 tablespoon butter or margarine 1 ⁄ 3 cup (1-ounce) cheddar cheese, shredded Se t ski lle t te mp er at ure t o 30 0° F .
-10- CHEESE AND BACON POT A TOES 6 slices bacon 1 ⁄ 4 cup onion, finely chopped 4 large potatoes, thinly sliced with skins on 1 1 ⁄ 2 cup (6-ounces) cheddar cheese, shredded 1 can (4-ounces) chopped green chilies Place bacon in cold skillet. T urn temperature control dial to 350°F .
-11- EASY BEEF F AJIT AS Juice of 2 limes 1 ⁄ 2 green or red bell pepper , thinly sliced 2 tablespoons olive oil 4 flour tortillas 1 ⁄ 2 teaspoons ground cumin 1 ⁄ 2 cup (2-ounces) monterey jack.
-12- SWISS STEAK 1 1 ⁄ 2 -lbs beef round steak, 3⁄4- to 1-inch thick 1 can (8-ounces) tomato sauce 1 ⁄ 4 cup flour 1 onion, sliced 3 ⁄ 4 teaspoon salt 1 s talk celery , sliced 1 ⁄ 4 teaspoon.
-13- FISH FILLETS WITH LEMON DILL SAUCE 1 ⁄ 4 -lb. fresh mushrooms, sliced 1 tablespoon lemon juice 2 green onions, sliced 1 ⁄ 3 teaspoon dill weed 2 tablespoons butter or margarine 1 ⁄ 4 teaspo.
-14- STEAK AU POIVRE 2 teaspoons black peppercorns or mixture 1 tablespoon b utter or margarine of black, green and pink peppercorns 1 green onion, sliced 1 ⁄ 2 t o 3 ⁄ 4 - l b . b on el es s st ea k, ( 1 st ri p or si rl oi n st ea k ) 3 tab lespoons bourbon or beef broth 3 tablespoons water P la ce p e p pe r co r ns i n pl a s ti c ba g .
-15- STIR-FR Y BEEF AND BROCCOLI 1 ⁄ 2 to 3 ⁄ 4 -lb. top round or sirloin 1 ⁄ 4 teaspoon sugar 1 c love garlic, minced Salt to taste Dash ground ginger 2 tablespoons sesame or peanut oil 2 table.
SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void t he Warranty . 2. If you need to exchange the unit, please return it in its original carton, with a sales receipt, to the store where you purchased it.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Rival S11P c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Rival S11P - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Rival S11P, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Rival S11P va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Rival S11P, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Rival S11P.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Rival S11P. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Rival S11P ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.