Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 2382 du fabricant Oster
Aller à la page of 10
.
I M P O R T A N T SAF EG UARD S When using electrical appliances, basic safetyinstructions should always be followed including the following: . ! Read all instructions before using the hand mixer. ! To protect against risk of electrical shock, d o not put hand mixer in water or other liquid.
Thank you for purchasing the Oster Designer Hand/Stand Mixer. Before you use this product for the first time, please take a few moments to read these instructions and keep it for reference and enjoyment of the recipes. Pay particular attention to the Safety Instructions provided.
Beaters The open beater design allows for thorough, fast mixing results for all types of batters, and easy clean up The beaters are dishwasher safe. Handle The handle has been designed for comfort to prevent fatigue of the hand during heavy or long mixing tasks.
Hand Mixer on a Stand: Attach the hand mixer to the stand by tilting the cradle back and inserting the mounting tabs on the stand into the holes on the bottom of the mixer and sliding back to snap.
Cleaning: Wash the beaters before and after use. Rinse and dry. Beaters may be washed in a dishwasher. After removing cord from electrical outlet, clean mixer head with a damp cloth and wipe dry. DO NOT IMMERSE MIXER IN WATER. Avoid the use of abrasive cleaners that will mar the finish of your mixer.
1 cups sugar cup water teaspoon cream of tartar Fluffy W h i t e F r o s t i n g 2 egg whites 1 teaspoon vanilla Beat sugar, water, cream of tartar and egg whites in top of double boiler on high speed 1 minute. Place over boiling water. Beat on high speed 7 minutes; remove pan from boiling water.
C C h h o o c c o o l l a a t t e e F F u u d d g g e e M M a a r r b b l l e e C a k e 2 cups Gold Medal@ ail-purpose flour 1 i/2 cups sugar cup shortening 3/4 cup buttermilk cup water cup chocolate-flavored syrup 1 teaspoon baking soda .
S u g a r C o o k i e T a r t s 2cupssugar 3 cups Gold Medal@ flour 1 cup shortening 1 teaspoon baking powder cup margarine or butter, softened teaspoon salt 2 teaspoons vanilla Cream Cheese Spread (b.
2 Y E A R L I M I T E D W A R R A N T Y Sunbeam Household Products warrants that, for a period of two years from date of purchase, this product shall be free of mechanical and electrical defects in material and workmanship.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Oster 2382 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Oster 2382 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Oster 2382, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Oster 2382 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Oster 2382, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Oster 2382.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Oster 2382. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Oster 2382 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.