Manuel d'utilisation / d'entretien du produit ARC-1616 du fabricant Aroma
Aller à la page of 16
LIMITED WARRANTY Aroma H ousew ares Co mpany w arran ts thi s produ ct free f rom def ects in mater ial and w orkma nship f or one y ear fro m prova ble dat e of purc hase in the co ntine ntal Un ited St ates.
TROUBLESHOOTING Because rice varieties may vary in their make-up, results may differ. Below are some troubleshooting tips to help you achieve the desired consistency.
Rice is a valuable source of low fat, complex carbohydrates and is abundant in thiamin, niacin and iron. It is an essential ingredient for a healthy diet. There are many different varieties of rice available. Your Aroma Rice Cooker can cook any type perfectly every time.
Alway s unplug u nit and al low to coo l compl etely be fore cl eaning . To Clean I nner Ri ce Pot: 1. R emove th e inner co oking po t. W ash it in wa rm, soap y water us ing a nylo n spong e or dishc loth. 2. R inse and d ry thor oughly . 3. R epeat pr ocess wi th steam t ray and ot her pro vided ac cessor ies.
MEAT STEAMING CHART: Meat Amount of Water Steaming Time Safe Temperature Fish 2 Cups 15 Min. 140º Chicken 2-1/2 Cups 20 Min. 165º Pork 2-1/2 Cups 20 Min. 160º Beef 2-1/2 Cups Medium = 15 Min. Medium-Well = 20 Min. Well = 23 Min. 160º NOTE 1. S teami ng times m ay vary de pendi ng on the c ut of meat b eing us ed.
VEGETABLE STEAMING CHART: VEGETABLE AMOUNT OF WATER STEAMING TIME Asparagus 1/2 Cup 10 Minutes Broccoli 1/4 Cup 5 Minutes Cabbage 1 Cup 15 Minutes Carrots 1 Cup 15 Minutes Cauliflower 1 Cup 15 Minutes.
8 COOKING GUIDE SPECI AL INS TRUCT IONS • Brown rice, w ild rice a nd rice m ixes var y in thei r make- up. Some varia tions may req uire lon ger cook ing time s and/o r additi onal wat er in ord er to achie ve optim um resul ts. Refer to th e indivi dual pac kage ins truct ions for cooki ng sugge stion s.
HELPF UL HINTS 1. Rinse ri ce befor e placin g it into t he inner p ot to rem ove exce ss bran an d starc h. This will he lp reduc e brown ing and st icking t o the bot tom of th e pot.
HELPF UL HINTS 1. Rinse ri ce befor e placin g it into t he inner p ot to rem ove exce ss bran an d starc h. This will he lp reduc e brown ing and st icking t o the bot tom of th e pot.
8 COOKING GUIDE SPECI AL INS TRUCT IONS • Brown rice, w ild rice a nd rice m ixes var y in thei r make- up. Some varia tions may req uire lon ger cook ing time s and/o r additi onal wat er in ord er to achie ve optim um resul ts. Refer to th e indivi dual pac kage ins truct ions for cooki ng sugge stion s.
VEGETABLE STEAMING CHART: VEGETABLE AMOUNT OF WATER STEAMING TIME Asparagus 1/2 Cup 10 Minutes Broccoli 1/4 Cup 5 Minutes Cabbage 1 Cup 15 Minutes Carrots 1 Cup 15 Minutes Cauliflower 1 Cup 15 Minutes.
MEAT STEAMING CHART: Meat Amount of Water Steaming Time Safe Temperature Fish 2 Cups 15 Min. 140º Chicken 2-1/2 Cups 20 Min. 165º Pork 2-1/2 Cups 20 Min. 160º Beef 2-1/2 Cups Medium = 15 Min. Medium-Well = 20 Min. Well = 23 Min. 160º NOTE 1. Steami ng times m ay vary d ependi ng on the c ut of meat being u sed.
Alway s unplug u nit and al low to coo l compl etely be fore cl eaning . To Clean I nner Ri ce Pot: 1. R emove th e inner co oking po t. Wash it in war m, soapy w ater us ing a nylo n spong e or dishc loth. 2. R inse and d ry thor oughly . 3. R epeat pr ocess wi th steam t ray and ot her pro vided ac cessor ies.
Rice is a valuable source of low fat, complex carbohydrates and is abundant in thiamin, niacin and iron. It is an essential ingredient for a healthy diet. There are many different varieties of rice available. Your Aroma Rice Cooker can cook any type perfectly every time.
TROUBLESHOOTING Because rice varieties may vary in their make-up, results may differ. Below are some troubleshooting tips to help you achieve the desired consistency.
LIMITED WARRANTY Aroma H ousew ares Co mpany w arran ts thi s produ ct free f rom def ects in mater ial and w orkm anship f or one y ear fro m prova ble dat e of purc hase in the co ntine ntal Un ited St ates.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Aroma ARC-1616 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Aroma ARC-1616 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Aroma ARC-1616, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Aroma ARC-1616 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Aroma ARC-1616, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Aroma ARC-1616.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Aroma ARC-1616. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Aroma ARC-1616 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.