Manuel d'utilisation / d'entretien du produit Quickchiller du fabricant Alto-Shaam
Aller à la page of 8
uickchiller ™ Imagine how much easier and more ef ficient food production would be if you could r emove a number of items from your daily pr oduction schedule and reschedule pr oduction of those products to once or twice a week. That's just one of the many benefits derived from chill pr ocessing with the use of an Alto-Shaam Quickchiller .
uickchiller ™ Imagine how much easier and more ef ficient food production would be if you could r emove a number of items from your daily pr oduction schedule and reschedule pr oduction of those products to once or twice a week. That's just one of the many benefits derived from chill pr ocessing with the use of an Alto-Shaam Quickchiller .
A single incident of a food borne outbreak can have a devastating effect on any food service operation. Food borne illness causes an estimated 10,000 or more preventable deaths every year . It has also been estimated that more than half of all food borne illnesses within the United States is directly r elated to improper hot food cooling methods.
HOLD TEMP MODE • The mode for r efrigerated storage within a temperature range of 34° to 40°F (1° to 4°C). • Hold T emp offers continuous r efrigerated storage without the utilization of food probes or a timer .
HOLD TEMP MODE • The mode for r efrigerated storage within a temperature range of 34° to 40°F (1° to 4°C). • Hold T emp offers continuous r efrigerated storage without the utilization of food probes or a timer .
The optional HACCP Documentation software package automatically recor ds the details of ever y cooking process in complete compliance with HACCP requir ements. All relevant temperature data is recor ded and stored and is accessible in both written and graphic formats by individual procedur e or total daily production.
The optional HACCP Documentation software package automatically recor ds the details of ever y cooking process in complete compliance with HACCP requir ements. All relevant temperature data is recor ded and stored and is accessible in both written and graphic formats by individual procedur e or total daily production.
A single incident of a food borne outbreak can have a devastating effect on any food service operation. Food borne illness causes an estimated 10,000 or more preventable deaths every year . It has also been estimated that more than half of all food borne illnesses within the United States is directly r elated to improper hot food cooling methods.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Alto-Shaam Quickchiller c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Alto-Shaam Quickchiller - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Alto-Shaam Quickchiller, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Alto-Shaam Quickchiller va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Alto-Shaam Quickchiller, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Alto-Shaam Quickchiller.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Alto-Shaam Quickchiller. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Alto-Shaam Quickchiller ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.