Manuel d'utilisation / d'entretien du produit 9CHG583286 du fabricant Electrolux
Aller à la page of 11
Thermetic TILTING FRYING PANS, ELECTRIC (GP........) US OPERATING AND SAFETY INSTRUCTIONS Doc. 62.9694.01 Edition 1 01.2004.
Doc. 62.9694.01.
62.9590.01 Page 1 CONTENTS I GENERAL INFORMATION .............................................. ............... ............ 3 1. INSTRUCTIONS FOR SA FETY AND USE ............... ............. ................ ............. ................ 3 2. TECHNICAL DATA .
Page 2 62.9590.01.
GENERAL INFO RMATIO N 62.9694.01 Page 3 I . GENERAL INFORMATION 1. INSTRUCTIONS FOR SAFETY AND USE 1.1 INSTALLATION AND INITIAL OPERATION 1.2 OWNER'S OBLIGATIONS 1.
GENERAL INFORMATION Page 4 62.9694.01 2. TECHNICAL DATA 3. PACKAGING All the packaging materi als used are e nvironmentally friendl y. They may burnt at an incinera tion plant or sent for recycling. 4. TESTS / CERTIFICATES 5. TESTS / CERTIFICATES All electrical a ppliances are UL 197 and NSF/AN SI 4-2002 and NSF/ANSI 8-2002 tested.
OPERATING INSTRUCTIONS 62.9694.01 Page 5 II . OPERATING INSTRUCTIONS 1. DESCRIPTION/ CONSTRUCTION TILTING BRAISING PANS FET-E The electrically heated tilti ng brai sing pan with its polished steel bottom is used for browning, roasti ng, braising, an d pre- paring sauces, etc.
OPERATING INSTRUCTIONS Page 6 62.9694.01 4.3 Automatic cooking Switching on Switch on the control switch (S) turn from position 0 to I. This switches on the temp erature pre-setting function.
OPERATING INSTRUCTIONS 62.9694.01 Page 7 Cooking usin g the SOFT s etting Normally (Soft setting deactiva ted), the food is heated up at maximum power and in the shortest possible heating-up time. This method of operation is suited to food with a high water content and which has good heat conductivi ty properties.
OPERATING INSTRUCTIONS Page 8 62.9694.01 • Clean insert and seals (D). • Clean the inside surfa ces and the pipe to the pan with a bottle brus h. • Grease the insert (E) lightly with tap grease. • T ap grease can be purchased commercially . Damag ed seals must be replaced.
OPERATING INSTRUCTIONS 62.9694.01 Page 9 1. Surfaces of equipment of corrosion resistant steel are always to be kept clean and exposed to the air. Remove cov- ers from utensils when not in use to provide free air access. Regularly remove limescale, grease, starch and egg white deposits by cleaning.
Un point important après l'achat de l'appareil (ou même avant l'achat) est de lire le manuel d'utilisation. Nous devons le faire pour quelques raisons simples:
Si vous n'avez pas encore acheté Electrolux 9CHG583286 c'est un bon moment pour vous familiariser avec les données de base sur le produit. Consulter d'abord les pages initiales du manuel d'utilisation, que vous trouverez ci-dessus. Vous devriez y trouver les données techniques les plus importants du Electrolux 9CHG583286 - de cette manière, vous pouvez vérifier si l'équipement répond à vos besoins. Explorant les pages suivantes du manuel d'utilisation Electrolux 9CHG583286, vous apprendrez toutes les caractéristiques du produit et des informations sur son fonctionnement. Les informations sur le Electrolux 9CHG583286 va certainement vous aider à prendre une décision concernant l'achat.
Dans une situation où vous avez déjà le Electrolux 9CHG583286, mais vous avez pas encore lu le manuel d'utilisation, vous devez le faire pour les raisons décrites ci-dessus,. Vous saurez alors si vous avez correctement utilisé les fonctions disponibles, et si vous avez commis des erreurs qui peuvent réduire la durée de vie du Electrolux 9CHG583286.
Cependant, l'un des rôles les plus importants pour l'utilisateur joués par les manuels d'utilisateur est d'aider à résoudre les problèmes concernant le Electrolux 9CHG583286. Presque toujours, vous y trouverez Troubleshooting, soit les pannes et les défaillances les plus fréquentes de l'apparei Electrolux 9CHG583286 ainsi que les instructions sur la façon de les résoudre. Même si vous ne parvenez pas à résoudre le problème, le manuel d‘utilisation va vous montrer le chemin d'une nouvelle procédure – le contact avec le centre de service à la clientèle ou le service le plus proche.